shadow

ZAVRŠENO: Javni poziv za učešće mladih u projektu „Unapređenje omladinskog preduzetništva u sektoru turizma u Srbiji i Crnoj Gori” (e-MEETS)

Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije, u saradnji sa partnerima iz Crne Gore, Srbije, Sovenije, Španije i Njemačke realizuje e-MEETS projekat. Projekat, koji finansira EU kroz ERASMUS+ program, omogućava mladim ljudima iz Crne Gore i Srbije da dođu do znanja i iskustava koja će im pomoći i pripremiti ih da započnu samostalan posao u sektoru turizma. Kroz ovaj projekat 40 mladih ljudi iz obje države će imati priliku da pohađaju 3 ciklusa obuka na kojima će predavači biti renomirani i uspješni eksperti koji su brojne mlade ljude iz EU pripremali za slične poduhvate. Osim obuka, ova grupa će imati mogućnost da razmijeni iskustva sa svojim vršnjacima i direktno vidi kako se turistički biznisi vode u Švarcvaldu u Njemačkoj i Malagi u Španiji – troškovi puta i smještaja će biti pokriveni projektom. Na web sajtu projekta biće dostupni korisni materijali koji će vam pružiti niz informacija i dodatno vas naoružati znanjem neophodnim za uzbudljivo i uspješno putovanje kroz preduzetništvo.

Ukoliko ste zainteresovani, imate do 30 godina, solidno znanje engleskog jezika i pokrenuli ste ili planirate da pokrenete preduzetničku inicijativu u sektoru turizma, pozivamo vas da se prijavite za učešće u projektnim aktivnostima.

Sa linka ispod ovog teksta mozete preuzeti tekst javnog poziva i prijavni formular.

Rok za prijavu je 23. maj 2018. godine, do 9 sati!

PRIJAVNI FORMULAR
JAVNI POZIV

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti prikazana javno. Неопходна поља су означена *