Naš tim

Jelena-KrivčevićJelena Krivčević – izvršna direktorka

Jelena Krivčević ima 15 godina iskustva u radu u projektima, od toga 10 godina isustva u regionu Bjelasice, Komove i Prokletija i 5 godina van Crne Gore. U različitim ulogama i na različitim pozicijama radila je na implementaciji multimilionskih projekata u oblasti razvoja zajednica i ekonomskog rasta u Crnoj Gori i u Gruziji, pružala je konsultantske usluge prevashodno USAID-ovim projektima u Gruziji, Srbiji i na Kosovu, radila na pripremi i sprovođenju projekata koje finansira EU.

PENTAX-K-5---06.02Radojka Šćekić – administrativni i finansijski menadžer

G-đa Radojka Šćekić je magistar evropskih integracija. G-đa Šćekić takođe ima dugogodišnje iskustvo u radu sa međunarodnim organizacijama u regionu Bjelasice, Komova i Prokletija. Radila je na odgovornim pozicijama u različitim programima koji su implementirani u sjevernom regionu. Radeći u Urban Institutu stekla je znanje o USAID procedurama finansijskog izvještavanja i pruža značajnu podršku RRA i partnerskim opštinama u pripremi predloga za EU projekte.

Sneža-ZečevićSnežana Zečević – projektni menadžer

G-đa Snežana Zečević je od 1999. godine radila u raznim međunarodnim organizacijama, pa je svestran radnik sa iskustvom u različitim oblastima, posebno u turizmu i poljoprivredi. Dolazi sa jakim referencama iz jednog od najuspešnijih USAID projekata u regionu - CRDA. Radila je i u organizacijama koje finansiraju drugi donatori, kao što su Danski savjet za izbjeglice, Premier Urgence, FORS Montenegro.

Saša Nedović – projektni menadžer

G-din Saša Nedović je radio u međunarodnoj organizaciji MPDL i Međunarodnom Crvenom krstu, ali je takođe imao uspješnu karijeru u privatnom sektoru  radeći kao menadžer prodaje u najuspješnijoj firmi u Crnoj Gori - Telenor-u . Najveći dio njegovog profesionalnog iskustva je vezan za region Bjelasice, Komova i Prokletija i ima široku mrežu dobrih kontakata u privatnom sektoru, što je veoma značajno za RRA.

Pohvala za doprinos razvoju turističke ponude u regionu Bjelasice, Komova i Prokletija.

WILD BEAUTY 2013
Budva, Hotel Splendid

Pohvala za naš film Ljudi sa Prokletih planina koji je rađen u okviru projekta FaRInn.

WILD BEAUTY 2014
Kolašin, Hotel Lipka