shadow

Opština Berane objavljuje javni poziv za prijavu nezaposlenih lica iz Berana za učešće u programu sticanja profesionalnih znanja i vještina u oblasti drvoprade – Stolar za namještaj

Opština Berane objavljuje javni poziv za prijavu nezaposlenih lica  iz Berana za učešće u programu sticanja profesionalnih znanja i vještina u oblasti drvoprade – Stolar za namještaj.

Opstina Berane u  partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom za Bjelasicu, Komove i Prokletije sprovodi projekat “Inicijativa Lokalnog partnerstva za zapošljavanje-ILEP”. Projekat se realizuje u okviru grant šeme „Podrška  zapošljavanju,  socijalnoj  inkluziji  i socijalnom    preduzetništvu”  (referentni broj Europe AID/175333/ID/ACT/ME), a koji se finansira  iz IPA 2 – Godišnjeg akcionog programa za Crnu Goru za 2020. godinu- Podrška pametnom i inkluzivnom rastu-zapošljavanje i socijalna inkluzija.

Projektom je predviđena obuka  za 15 lica,  na period u trajanju od 6 mjeseci,  kao i zapošljavanje 10 lica koja uspješno prođu obuku i to na period od 6 mjeseci u članicama Udruženja drvoprerađivača Berane.

Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu opštine Berane https://berane.me/servisne-informacije/javni-poziv-cfcu-mne-247-za-prijavu-nezaposlenih-lica-za-ucesce-u-obukama/

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti prikazana javno. Неопходна поља су означена *