shadow

ZAVRŠENO: Poziv za prikupljanje ponuda za izvođenje radova na objektu Centar za posjetioce u nacionalom parku “Prokletije“ u Gusinju

Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije oglašava:

POZIV

Za  prikupljanje ponuda za izvođenje radova na objektu Centar za posjetioce u nacionalom parku “Prokletije“ u Gusinju.

Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije u saradnji sa Javnim preduzećem za Nacionalne parkove Crne Gore u okviru projekta „Održivi regionalni razvoj regiona Bjelasice, Komova i Prokletija” finansira izgradnju objekata Centar za posjetioce u nacionalnom parku „Prokletije“.

Tenderski paket se sastoji od projektne dokumentacije, predmjera radova sa opisima i kolicinama, propratnog pisma sa dodatnim informacijama. Tendersku dokumentaciju zainteresovani ponuđači mogu preuzeti od 16. aprila, uz novčanu nadoknadu od 30 eura, na sledećim mjestima:

Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije

  • IV crnogorske brigade 26 – Berane
  • Trg borca br. 2 – Kolašin

JP Nacionalni parkovi Crne Gore

  • Trg vojvode Bećir Bega – Osmanagića br. 16 – Podgorica

Ponudu (popunjene excel dokumente i propratnu dokumentaciju) dostaviti u štampanom formatu do 25. Aprila 2013. u 12:00, na adresu Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije, IV crnogorske brigade broj 26. Otvaranje ponuda obaviće se istog dana u 13.00h u prostorijama kancelarije u Beranama, a otvaranje ponuda je javno.

 

Za sve informacije kontakt telefon je +382 051 237 004, a e-mail adresa je: office@bjelasica-komovi.co.me                               

 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti prikazana javno. Неопходна поља су означена *