shadow

Konferencija o transnacionalnim programima Jugoistočna Evropa i Mediteran

Regionalna Razvojna Agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije (RRA BKP) je 14.aprila 2014. učestvovala na konferenciji o transnacionalnim programima SEE i MED i tom prilikom promovisala FaRInn projekat, koji RRA BKP realizuje u saradnji sa 8 partnera iz 7 različitih zemalja.

Obzirom da SEE i MED programi ulaze u završnu fazu sprovođenja konferencija je bila dobra prilika da se razgovara o naučenim lekcijama, razmijene iskustva i ideje u vezi sa korišćenjem IPA fondova i saradnji u budućim programima.

Konferencija je organizovana kroz tri panel sesije koje su se odnosile na: upravljanje sredstvima IPA-e 2007-2009 u SEE i MED programima, shared menadžmentu u IPA 2010-2013 fondovima, prezentaciju aktivnosti i rezultata IPA partnera u okviru SEE i MED projekata, IPA zemlje u budućim transnacionalnim programima 2014-1020 (dunavski, mediteranski, jadransko-jonski).

Konferenciji su prisustvovali predstavnici upravljačkih struktura, relevantnih ministarstva kako iz Crne Gore tako i iz susjednih zemalja, korisnici SEE i MED projekata i drugi.

Konferencija je održana 14.aprila 2014.godine u Hotelu „Splendid“ u Bečićima a organizator je Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti prikazana javno. Неопходна поља су означена *